100% verkocht!

Voorzieningen

Comfortabel wonen in Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen, aan het Groene Hart van de Randstad. Het kan in XL-Wonen. XL-Wonen biedt u het beste van twee werelden. Gelegen in een landelijke omgeving, waar polders en plaatsjes als Stompwijk, Benthuizen, Bleiswijk en Pijnacker de sfeer bepalen, heeft u hier alle stadse voorzieningen om de hoek.

Winkels, theater, bioscoop

Die voorzieningen bevinden zich onder meer in het centrum van Zoetermeer, op slechts acht minuten met de auto. Daar kunt u volop shoppen of naar het theater, de bioscoop en andere uitgaansgelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels in de wijk zelf, of op de wekelijkse markt nabij die winkels. Daar loopt u zo naartoe. Ook andere voorzieningen, zoals een bibliotheek, een park (Burgemeester Hoekstrapark), een huisartsenpost, een apotheek en een wijkpost, liggen op loopafstand van uw appartement.

Skiën, schaatsen, golfen en meer

U kunt Zoetermeer gerust de wintersportplaats van Nederland noemen. Op de gigantische overdekte skipiste van SnowWorld kunt u skiën en op het kunstijs van SilverDome kunt u schaatsen. Verder is er een golfbaan (Burggolf) en een waterrijk recreatiegebied (Noord Aa).

Bereikbaarheid

Met een treinstation op tien minuutjes wandelen, sta je in no time op Den Haag CS of Rotterdam CS. Maar ook via de nabij gelegen snelwegen A4, A12, A13 en de A20 zijn steden als Den Haag en Rotterdam, maar ook bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam, gemakkelijk bereikbaar voor een dagje shoppen of uitgaan.

Watertoren Zoetermeer

Bijzondere architectuur, veel groen

De wijk Rokkeveen ligt op de plek van het voormalige Floriadepark. Het is een volwassen wijk, met een bijzondere architectuur, winkels, veel groen en volop recreatiemogelijkheden.