Nog twee riante appartementen beschikbaar in XL-Wonen

17 augustus 2017

Er zijn nog twee appartementen in nieuwbouwproject XL-Wonen beschikbaar. Het gaat om zogeheten XL-appartementen, met een woonoppervlak van 125 vierkante meter. Beide appartementen zijn weer beschikbaar gekomen. Heeft u belangstelling? Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar het verkoopteam via info@xl-wonen.nl. Doe dit wel snel, want in de week van 21 augustus komen ze vrij op de markt.

De verkoop van de appartementen in XL-Wonen is zeer voorspoedig gegaan. Alle twee- en driekamerappartementen in het gebouw zijn inmiddels verkocht, net als (dus) de meeste XL-appartementen.

Vanaf 359.900 euro (vrij op naam)

De twee XL-appartementen die weer beschikbaar zijn gekomen, zijn de bouwnummers 11-12 en 37-38. Appartement 11-12 ligt op de tweede verdieping, op het noorden. De koopsom bedraagt 359.900 euro (vrij op naam). Appartement 37-38 is te vinden op de vijfde verdieping en ligt op het oosten. Voor deze woning betaalt u 380.900 euro (vrij op naam). 

Belangstelling? Stuur een mail naar het verkoopteam

Heeft u interesse in een van deze appartementen? Of wilt u er meer van weten? Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar het verkoopteam via info@xl-wonen.nl. Als meerdere kandidaten zich voor deze twee bouwnummers melden, behouden wij ons het recht voor om de appartementen toe te wijzen.

Nieuws