100% verkocht!

Thuiskomen in XL-Wonen

Een plek voor uzelf, waar u echt thuiskomt en kunt genieten van rust, comfort en uitzicht. Het kan in XL-Wonen.

Scherp geprijsd, energiezuinig, gevarieerd

XL-Wonen krijgt circa 44 scherp geprijsde, energiezuinige appartementen. Het gaat om twee- en driekamerappartementen en om bijzonder ruime XL-appartementen. Bij elk appartement kiest u zelf de indeling. Daarbij geldt: hoe groter het appartement, hoe meer indelingsmogelijkheden.

Uitzicht in twee of drie richtingen

De twee- en driekamerappartementen hebben maar één naastgelegen appartement. U heeft dus aan slechts één kant buren naast u. Dat betekent veel lichtinval en uitzicht in twee richtingen. De XL-appartementen beslaan een hele vleugel en hebben géén naastgelegen appartement. U beschikt in deze woningen over twee balkons en een wijds uitzicht in maar liefst drie (!) richtingen.

Luxe en comfort

Het comfort is groot. De woonkamers krijgen vloerverwarming, alles is gelijkvloers en uiteraard is uw appartement met een lift bereikbaar. U beschikt daarnaast over een eigen berging en een of zelfs twee flinke buitenruimtes. Verder worden de appartementen standaard opgeleverd met een luxe keuken en fraai sanitair van Villeroy & Boch en Grohe.

Ligging

Comfortabel wonen in Zoetermeer, aan het Groene Hart van de Randstad. Het kan in XL-Wonen. Gelegen in een landelijke omgeving, waar polders en plaatsjes als Stompwijk, Benthuizen, Bleiswijk en Pijnacker de sfeer bepalen, heeft u hier alle stadse voorzieningen om de hoek. Lees meer